FORUM MEDIA GROUP (FMG) je međunarodna medijska kompanija sa sjedištem u blizini Münchena (Njemačka) s vodećim, stručnim izdavačkim kućama širom svijeta. U 2016. godini FMG je ostvarila promet od 94 milijuna eura s više od 1.000 zaposlenih u Europi, Aziji, Sjevernoj Americi i Australiji.

0
Forum Media Group je svrstana među 500 firmi s najbržim rastom u EU
0
Grupacija posluje u 25 zemalja svijeta

Osnovana 1988. godine, kompanija FORUM MEDIA GROUP je ekspert u pružanju visokokvalitetnih informacijskih i zabavnih proizvoda, stručnih edukacija i razvojnih programa namijenjenih poslovnim i privatnim korisnicima.
Članice kompanije FORUM MEDIA GROUP u svojoj širokoj ponudi također nude specijalne tematske publikacije, časopise i vrlo cijenjene događaje.

Našim korisnicima osiguravamo:

  • praktičnu primjenu: pretplatnicima nudimo proizvode koje mogu brzo i lako primjeniti u svakodnevnom radu

  • stručnost: naša izdanja omogućavaju precizan i stručan rad usklađen sa najnovijim poslovnim informacijama i pravnim propisima

  • aktualnost: svaki priručnik i CD redovno ažuriramo novim informacijama, a korisniku nudimo tumačenja usklađena sa potrebama tržišta i zakonodavnim sistemom, obrasce i primjere za konkretnu upotrebu u praksi.

Naša izdanja koriste menadžeri i drugi zaposleni u tvrtkama, kako javnog, tako i privatnog sektora. Prisutni smo u brojnim velikim, srednjim i malim firmama, ali i raznim udrugama kao i brojnim vladinim i nevladinim organizacijama širom svijeta.

🔔 Ne zaboravite da učlanjenjem u Forum Akademiju imate pogodnost pohađanja svih naših jednodnevnih edukacija (seminara i radionica) za jednog Vašeg zaposlenika (mogu biti različite osobe), BEZ PLAĆANJA KOTIZACIJE! Godišnje imate priliku sudjelovati na više od 70 jednodnevnih seminara i radionica bez plaćanja kotizacije, iz različitih segmenata poslovanja koje pripremaju i održavaju vodeći stručnjaci u svom području. Više o članstu pogledajte OVDJE
Pratite sve naše edukacije na www.fpm.hr

 

Za sve vaše sugestije, komentare i prijedloge unaprijed zahvaljujemo.

Sigurni smo u postizanju cilja – pomoću našeg znanja povećati vaš uspjeh.
Hvala vam na ukazanom povjerenju.

Za Forum Poslovni Mediji d.o.o.
Direktorica
Mirela Vujaklija